Top
  >  Allmänt   >  En ganska händelselös dag

Fredag 20/3

Vi vaknar till regn. Väderprognosen spår 11 dagar med regn och hårda vindar. Ja varför inte. Ta all skit på en gång. Vi gör ett rejält ryck här hemma. Dammsuger och moppar golven. Kör tvättmaskiner och bäddar rent. Nya handdukar överallt. Med allt detta jävla handtvättandet så sliter man ju ut sina små frottélappar.

Babbeth ringer, hon oroar sig och är förtvivlad över att hon inte kan komma hit och ta hand om oss. Jag försöker pigga upp henne med målande beskrivningar av Daniels framfart i hennes städförråd. Hon ser inte humorn utan jag verkar snarare spä på hennes ångest över att inte kunna göra sitt jobb. Jag som är ett barn av torktumle generationen går raka vägen ner till tvättstugan och stryker våra sängkläder som i nån sorts visa respekt-anda.

Lammstek i ugnen på långkok. Det är ju ända fredag. Vi bestämmer att AW börjar kl 15. Får pratat med Jenny. Sjuk och en av de, troligtvis, smittade utanför statistiken. Nyss tillträtt nytt jobb. Snacka om rivstart, men som vi kan konstatera, också många möjligheter som öppnar sig. Hon hostar så mycket så vi får avsluta.

Har inte satt min fot utanför ytterdörren idag.  Känns faktiskt helt ok.

20 410 smittade och 1043 döda

Levnadsglad 60-talist som har privilegiet att bo omväxlande i Göteborg, Marbella eller i vårt motorhem. Familjen består av make, 5 barn och barnbarn, utspridda land & rike runt, samt 2 hundar, En Rottweiler och en American bully. Spelar ofta och gärna golf, om än inte så bra som önskat. Gymmar för att vara fit for fun. Intressen i flera företag vilket kommer att synas här titt som tätt.

Comments:

 • januari 5, 2021

  Doskonała robota, którą wykonałeś, ta strona internetowa jest naprawdę fajna i zawiera fantastyczne informacje.

 • januari 8, 2021

  A lot of thanks for all your valuable hard work on this web page. Kim really likes getting into investigation and it’s really easy to understand why. Many of us know all of the dynamic medium you make invaluable steps on this web blog and as well as improve participation from people on that idea so our girl is certainly learning a lot of things. Have fun with the remaining portion of the new year. You are conducting a pretty cool job.

 • januari 8, 2021

  My husband and i ended up being absolutely delighted Chris could complete his homework from the ideas he came across from your own site. It’s not at all simplistic just to be giving away helpful hints that many people could have been making money from. And we discover we’ve got the blog owner to appreciate because of that. All the explanations you’ve made, the easy blog menu, the friendships you assist to create – it’s all awesome, and it’s assisting our son and our family consider that that concept is brilliant, and that’s extraordinarily fundamental. Many thanks for all!

 • januari 9, 2021

  I happen to be writing to make you understand what a wonderful experience our princess went through visiting yuor web blog. She realized too many things, with the inclusion of what it is like to possess an incredible teaching style to make the rest without problems understand various very confusing topics. You undoubtedly surpassed visitors’ expected results. Thanks for supplying those warm and helpful, trustworthy, revealing not to mention unique tips on your topic to Sandra.

 • februari 15, 2021

  Thanks for your strategies. One thing really noticed is that often banks plus financial institutions know the dimensions and spending patterns of consumers plus understand that plenty of people max outside their cards around the trips. They correctly take advantage of this real fact and then start flooding a person’s inbox plus snail-mail box by using hundreds of no interest APR credit cards offers shortly when the holiday season closes. Knowing that when you are like 98% in the American general public, you’ll get at the one opportunity to consolidate financial debt and switch balances towards 0 rate credit cards. onnmloo https://thyroidmedi.com – best natural thyroid medication

Sorry, the comment form is closed at this time.