Top
  >  Allmänt   >  Som dominobrickor…..

Tisdagen 17/3

Vaknade vid 9-tiden vilket är ovanligt sent. Släpper ut Bamse i trädgården, Svante ligger kvar med husse och drar sig. Det har börjat regna och temperaturen har fallit rejält sen igår.

Kaffe o gröt till nyhetsuppdateringarna. Plingar i telefonen. Får ljuvliga Clara-filmer och bilder på ett öde Stockholm. Det värker i hjärtat när jag inser hur mycket jag kommer att missa av hennes första månader.

Regeringen håller presskonferens och meddelar att skolor ska stängas fr.o.m. i morgon. Distansundervisning är det som gäller. Tänker på Hugo som har sista terminen kvar innan efterlängtad student. Hur kommer det att gå med den nu? Studentens lyckliga dagar kommer kanske inte att infinna sig…

Stora idrottsevenemang ställs in, restaurangkedjor stänger och mass-varslar. Stena Line slutar trafikera Danmark och Polen, varslar 950 personer. Flygbolag varslar och ställer in mängder med resor. Det är sådana enorma krafter i gång och jag har svårt att greppa alla konsekvenser.

Men konsekvenserna i den egna lilla världen, med hotande inställt studentfirande och framflyttat barndop – det kan jag ta till mig. Sväljer en klump i halsen.

Åker ner till affären. Som en söndag, nästan ingen trafik men flera pensionärer är ute och promenerar. Hur kan man vara så ignorant och respektlös. Hela världen stänger ner för att rädda livet på den äldre befolkningen men de verkar strunta i detta totalt. Blir förbannad. Funderar på att köra upp längst trottoaren och hosta demonstrativt genom fönstret.

Möter bilar med endast en person i bilen, dessa har dessutom munskydd. Det känns också lite galet.

Fullt med folk i svensk-butiken, inga restriktioner eller avstånd där inte.

I den spanska fruktaffären får vi komma in en i taget efter att ha fått händerna spritade och engångshandskar.

11 178 smittade och 491 döda

Levnadsglad 60-talist som har privilegiet att bo omväxlande i Göteborg, Marbella eller i vårt motorhem. Familjen består av make, 5 barn och barnbarn, utspridda land & rike runt, samt 2 hundar, En Rottweiler och en American bully. Spelar ofta och gärna golf, om än inte så bra som önskat. Gymmar för att vara fit for fun. Intressen i flera företag vilket kommer att synas här titt som tätt.

Comments:

 • januari 7, 2021

  Thanks for your whole work on this website. My niece takes pleasure in working on research and it is simple to grasp why. We all notice all relating to the powerful ways you render worthwhile tricks via your website and therefore welcome response from website visitors on this topic while our own simple princess is without question understanding so much. Take pleasure in the rest of the year. Your performing a wonderful job.

 • januari 7, 2021

  I am just writing to make you understand what a perfect experience my wife’s princess obtained using your webblog. She noticed some things, which included what it is like to possess an excellent teaching spirit to make others with no trouble learn about specific specialized things. You undoubtedly surpassed readers’ expected results. Thanks for providing those priceless, trusted, informative as well as unique tips on your topic to Mary.

 • januari 7, 2021

  I enjoy you because of all of the effort on this blog. Betty delights in carrying out internet research and it’s easy to see why. A lot of people hear all about the compelling form you convey both interesting and useful guidance by means of the blog and attract contribution from other individuals about this area and my child has always been becoming educated a great deal. Enjoy the remaining portion of the new year. You’re carrying out a dazzling job.

 • januari 8, 2021

  I am commenting to let you know of the fantastic encounter my cousin’s daughter obtained using your webblog. She noticed so many pieces, which included what it is like to possess an excellent helping spirit to let others with no trouble learn about specific specialized things. You truly surpassed readers’ expected results. Thank you for providing these priceless, trusted, informative as well as fun tips about this topic to Lizeth.

 • januari 8, 2021

  Thanks for your whole work on this website. My mum takes pleasure in setting aside time for research and it is simple to grasp why. We notice all relating to the powerful ways you render very useful tips and tricks via your website and therefore strongly encourage response from website visitors on this theme while our own simple princess is without a doubt understanding so much. Take pleasure in the rest of the year. Your performing a very good job.

 • januari 8, 2021

  My spouse and i felt now fulfilled that Ervin could deal with his investigations out of the ideas he got out of the web page. It’s not at all simplistic to just choose to be giving freely instructions that many other folks have been selling. And we also figure out we have the website owner to be grateful to for that. The entire explanations you have made, the simple site menu, the friendships you can give support to engender – it’s got everything fantastic, and it’s really facilitating our son and the family feel that the issue is entertaining, and that is incredibly indispensable. Thank you for all the pieces!

 • januari 9, 2021

  I enjoy you because of all of your effort on this blog. Debby enjoys conducting internet research and it’s easy to see why. A number of us hear all about the compelling manner you create efficient ideas by means of the blog and boost contribution from other ones about this article and my child is being taught a great deal. Enjoy the remaining portion of the new year. You’re carrying out a fantastic job.

 • januari 9, 2021

  I am only writing to make you understand what a remarkable experience our princess undergone viewing your webblog. She picked up some things, which included what it is like to possess an ideal teaching spirit to make the mediocre ones without difficulty master specified tortuous things. You undoubtedly surpassed readers’ expected results. Thanks for rendering those useful, trustworthy, revealing as well as unique tips on your topic to Mary.

 • januari 9, 2021

  I am only writing to make you understand what a remarkable experience our princess undergone viewing your webblog. She picked up some things, which included what it is like to possess an ideal teaching spirit to make the mediocre ones without difficulty master specified tortuous things. You undoubtedly surpassed readers’ expected results. Thanks for rendering those useful, trustworthy, revealing as well as unique tips on your topic to Mary.

 • januari 9, 2021

  I precisely desired to say thanks again. I’m not certain the things I could possibly have achieved in the absence of the basics contributed by you about my area of interest. Entirely was a challenging circumstance for me, but being able to view a expert avenue you dealt with it forced me to cry for contentment. Extremely grateful for the advice and expect you are aware of a powerful job that you are accomplishing educating many people all through a site. I’m certain you’ve never come across all of us.

 • februari 22, 2021

  I am constantly looking online for posts that can aid me. Thank you! https://alzheimermedi.com best Alzheimer drugs

 • Puritoodo

  maj 11, 2021

Sorry, the comment form is closed at this time.