Top
  >  Allmänt   >  Halvtid

Fredag 27/3

Har varit med på mitt första pilates pass idag. Jätteskönt. Stretcha igenom hela kroppen och väcka musklerna. Goa Sofie som kör pass via fb varje förmiddag. Detta får bli en ny rutin. 

Daniel på styrelsemöte. Bland annat står det ytterligare permitteringar på agendan. TV4 hör av sig. De gör ett reportage om svenskar som driver verksamheter här nere och vill ha med Los Naranjos. Daniel blir intervjuad och får visa runt. Ska troligtvis sändas nästa vecka. 

Vi bestämmer att AW’n börjar 15:00 idag. Det är ju ändå fredag. 

Pasta med köttfärssås passar perfekt till rött vin. 

En rolig idé föds om hur vi ska fira när detta är över och vi kan återförenas med familj och vänner. Blir ett häftigt projekt att jobba med. Mycket som ska på plats.
 

64500 smittade och 4940 döda

 

Levnadsglad 60-talist som har privilegiet att bo omväxlande i Göteborg, Marbella eller i vårt motorhem. Familjen består av make, 5 barn och barnbarn, utspridda land & rike runt, samt 2 hundar, En Rottweiler och en American bully. Spelar ofta och gärna golf, om än inte så bra som önskat. Gymmar för att vara fit for fun. Intressen i flera företag vilket kommer att synas här titt som tätt.

Comments:

skriv kommentar