Top
  >  Allmänt   >  Spända relationer

Söndag 29/3

Vaknar av att solen flödar över dalen. Får först en chock när jag ser hur mkt klockan är. Det tar en liten stund innan poletten trillar ner-övergången till sommartid. 

Pratar en stund med Jenny som trots extremt långa arbetsdagar verkar vara vid gott mod. Bra virke i ”ungarna”

Från våra andra döttrar kommer det bilder på både växande tvillingmage och sovande bebis. Bevis på att life goes on! 

Bryter en nagel i närkamp med Bamse. Inser hur naglarna vuxit på dessa veckor. Tittar ner över benen och inser att det gäller fler ställen
🥺

Hundarna ryker ihop så blodvite uppstår. Alfahannen får gå emellan och bryta. Försöker förklara hur svårt det blir att komma till veterinären under både en söndag OCH karantän. Bäst att hålla sams.

Osäker på om budskapet gick fram. 

Medias coronarapportering  byter lite fokus.  Vi får ett personporträtt av Johan Giesecke. 

En upprörd sjuksköterska har fått p-bot och hälsogurun Michael Mosley’s familj virus-drabbad. Lite vila från hemskhets-rapporter. Finns kanske en gräns för hur mycket elände vi läsare bedöms tåla.
 

Passar på att åka till både grönsakshandlare och slaktaren. Våra nya och strängare restriktioner träder ikraft i morgon. Lika bra att handla mat så vi klarar nån vecka.
 

Vår fina slaktare skickar med några kilo färska köttben till hundarna. 

Under eftermiddagen får vi bilder från både San Pedro och Benahavis som visar hur polis och militär ökar sin närvaro och aktivitet. Blir både fascinerad och skrämd.
 

Burgare till middag. 

78799 smittade och 6606 döda

(null)

(null)

(null)

Levnadsglad 60-talist som har privilegiet att bo omväxlande i Göteborg, Marbella eller i vårt motorhem. Familjen består av make, 5 barn och barnbarn, utspridda land & rike runt, samt 2 hundar, En Rottweiler och en American bully. Spelar ofta och gärna golf, om än inte så bra som önskat. Gymmar för att vara fit for fun. Intressen i flera företag vilket kommer att synas här titt som tätt.

Comments:

Sorry, the comment form is closed at this time.