Top
  >  Allmänt   >  April 2020 ✅

Lördag 2/5

Torsdag och valborgsmässoafton, sista arbetsdagen denna veckan. 5 timmars green-jobb och en hundpromenad med Gabbi och vovvarna, följdes av en inköpsrunda på byn. Kött, skaldjur, vin, godispåse, frukt& grönt. Med andra ord, upplagt för en riktigt bra helg. Det blev en kall flaska rosé och en stor gryta musslor, kokta i vittvin, vitlök, persilja och en skvätt grädde. Det blev en skön valborg i kvällssolen.

Vi får fler detaljer kring lättnaderna i våra restriktioner. Det är ett typiskt spanskt regelsystem som enklast förklaras med en bild. Dessa tider gäller från och med i morgon, lördag.

Lätt som en plätt

När vi går in i nästa fas, må 11 maj kommer vi att tillåtas öppna Los Naranjos igen. Men regelverket och säkerhetsbestämmelserna som omgärdar detta är många och kräver en del planering och eftertanke. Det är inte bara att öppna grindarna. Mötena avlöser varandra.

Fredagen den första maj är utan tvekan den första riktiga sommardagen. Ljumma vindar redan tidigt på morgonen. Ljuvligt att kunna äta frukost på altanen och se medelhavet glittra där nere. Idag ska vi bara gotta oss i solen, äta och dricka gott och roa oss efter bästa förmåga 😉 Claras glada och nöjda blick får symbolisera dagens känsla 😍🥰

 

Härlig utsikt

Lördagen startar lugnt…..fredagen hänger liksom kvar litegrann ☺️ Det blir solstols-häng och bus i poolen för hundarna. På fb läggs det upp bilder från lyckliga människor som efter 8 veckor äntligen släpps ut. Det springs och promeneras längst stränderna. Kollektiv feelgood känsla. Hoppet är ju det sista som överger oss så ett nytt försök på V75 görs för att senare ikväll följas upp med den numera traditionsenliga quizen.

213 435 smittade och 24 543 döda

Levnadsglad 60-talist som har privilegiet att bo omväxlande i Göteborg, Marbella eller i vårt motorhem. Familjen består av make, 5 barn och barnbarn, utspridda land & rike runt, samt 2 hundar, En Rottweiler och en American bully. Spelar ofta och gärna golf, om än inte så bra som önskat. Gymmar för att vara fit for fun. Intressen i flera företag vilket kommer att synas här titt som tätt.

Comments:

 • januari 5, 2021

  I’d always want to be update on new blog posts on this site, saved to bookmarks!

 • januari 7, 2021

  I’m also commenting to let you be aware of of the excellent discovery my cousin’s child enjoyed checking your blog. She discovered a wide variety of details, most notably how it is like to have a marvelous coaching heart to get many more easily fully understand certain complicated matters. You actually did more than my desires. I appreciate you for delivering such great, healthy, educational and also cool guidance on that topic to Evelyn.

 • januari 8, 2021

  I’m also commenting to let you be aware of of the excellent discovery my cousin’s child enjoyed checking your blog. She discovered a wide variety of details, most notably how it is like to have a marvelous coaching heart to get many more easily fully understand certain complicated matters. You actually did more than my desires. I appreciate you for delivering such great, healthy, educational and also cool guidance on that topic to Evelyn.

 • januari 8, 2021

  My spouse and i have been really joyous that Jordan managed to do his reports through your precious recommendations he had through the web pages. It is now and again perplexing to just find yourself handing out secrets and techniques which people today may have been selling. So we keep in mind we need the writer to give thanks to for that. The most important illustrations you have made, the simple web site navigation, the relationships you will help to instill – it’s got most overwhelming, and it’s really leading our son in addition to the family reason why the situation is exciting, which is rather mandatory. Thank you for the whole lot!

 • januari 8, 2021

  I enjoy you because of all your efforts on this site. Ellie enjoys doing internet research and it’s easy to see why. All of us hear all concerning the compelling means you deliver good information by means of the blog and as well cause contribution from other people about this concept plus my daughter is actually being taught a lot. Enjoy the remaining portion of the new year. You’re the one carrying out a glorious job.

 • januari 8, 2021

  I happen to be writing to make you understand what a terrific experience our princess went through visiting yuor web blog. She realized too many things, with the inclusion of what it is like to possess an incredible teaching style to make the others without hassle thoroughly grasp various tricky topics. You undoubtedly surpassed visitors’ expected results. Thanks for showing those warm and friendly, trustworthy, revealing not to mention unique tips on your topic to Tanya.

 • januari 8, 2021

  My husband and i ended up being absolutely delighted Edward could complete his homework from the ideas he discovered from your very own site. It’s not at all simplistic just to be giving away helpful hints that many people could have been making money from. And we discover we’ve got the blog owner to appreciate because of that. Most of the explanations you’ve made, the easy blog menu, the friendships you assist to create – it’s all excellent, and it’s assisting our son and our family consider that that content is brilliant, and that’s extraordinarily fundamental. Many thanks for all!

 • januari 9, 2021

  I am glad for writing to make you know what a nice encounter my wife’s girl had studying your web site. She mastered several pieces, which include what it’s like to possess an awesome helping nature to let other individuals very easily know precisely some problematic subject matter. You truly exceeded people’s expectations. Thank you for presenting these practical, trusted, informative and in addition fun tips about this topic to Kate.

 • januari 9, 2021

  Thank you for each of your hard work on this web page. My aunt really likes going through investigations and it’s really obvious why. Most of us learn all of the lively method you offer practical strategies through this web site and even increase participation from some other people on the issue so our favorite girl is in fact learning a lot of things. Take advantage of the rest of the year. You are always doing a really good job.

 • januari 10, 2021

  Thank you for every one of your hard work on this web page. My aunt really likes making time for investigations and it’s really obvious why. Most of us learn all of the lively mode you offer precious suggestions through this web site and even increase participation from some other people on the matter so our favorite girl is now learning a lot of things. Take advantage of the rest of the year. You are always doing a really great job.

 • januari 10, 2021

  I precisely had to appreciate you all over again. I am not sure the things that I might have followed in the absence of the entire methods documented by you directly on such industry. It had become a real distressing crisis in my circumstances, however , encountering the skilled form you managed that made me to jump over fulfillment. I’m just happier for this guidance and even hope you find out what a great job you are doing instructing other individuals through your blog post. I am sure you have never encountered all of us.

 • januari 10, 2021

  I’m just commenting to let you be aware of of the exceptional discovery my cousin’s daughter enjoyed going through your blog. She discovered lots of issues, most notably how it is like to have a very effective giving heart to have many more effortlessly fully understand certain extremely tough matters. You really did more than my desires. Many thanks for displaying the helpful, healthy, educational and also easy thoughts on the topic to Gloria.

 • januari 10, 2021

  Thanks for your whole work on this website. My niece takes pleasure in working on research and it is simple to grasp why. We all notice all relating to the powerful ways you render very useful tips and tricks via your website and therefore welcome response from website visitors on this theme while our own simple princess is without question understanding so much. Take pleasure in the rest of the year. Your performing a very good job.

 • februari 22, 2021

  You got a very superb website, Sword lily I noticed it through google. https://hcvmedi.com hcv drug interaction

 • februari 24, 2021

  Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers! https://hypothyroidismmed.com/ Hypothyroidism drugs over the counter

 • mars 16, 2021

  Bardzo interesujący temat, doceniam to za wystawienie się Trenażery oddechowe.

Sorry, the comment form is closed at this time.