Top
  >  Allmänt   >  Livet från den ljusa sidan ☀️

Onsdag 20/5

Vilka dagar vi har haft. Efter regeringsbeskedet  i fredags att vi skulle få påbörja fas 1 så har dagarna rusat på i ett lyckorus. Vi bokade rask upp golftider för hela veckan. Jag la dessutom till gympass med PT måndag, onsdag och fredag. Lagom är inte riktigt min grej…Så på söndag lär jag ligga helt utslagen. Kroppen får en chock. 9 veckor med mat, kakor, godis och vin liggandes i soffan med Netflix eller bok sätter sina spår. Vågen är brutalt uppriktig på den punkten.

Så med det här nya ”fria” livet går jag ner i arbetstid. Blir gräsklippning på måndagar och fredag framöver. Bamse kommer att sakna sin gigantiska lekpark. Nu kommer nya filurer som villl leka här, utan att jagas av en överenergisk dyblöt, rottweiler

 

   

Livet på en pinne

Igår efter premiär rundan avslutade vi med lunch på terassen. restaurangen får ha öppet på uteserveringen med borden glest utplacerade. Det var en magisk upplevelse. Att få sitta med vänner (vi får vara max 10 i en grupp) och dessutom bli serverad mat som man inte hade lagat själv var en helt underbar känsla. Och ännu mer glädje fick vi…Hugo ringde och bekräftade att han fått lov att abonnera Hard Rock Café för studentfest med kompisarna. Så just nu ser allt ut att lösa sig på bästa sätt inom de corona-ramar vi har.

Vår älskade Scania har äntligen levererats, inte hit till Spanien som det var tänkt men till Sverige. Så nu står den i tryggt förvar hemma i garaget och väntar på att kunna köras hit ner. Det går inte fort, men varje litet steg i rätt riktning räknas. Aldrig har det väl känts mer rätt att satsa på en rejäl husbil som nu 😃

Dödstalen i spanien droppar ordentligt nu. Vi har varit långt under hundra fall per dygn den senaste veckan…vi har nu liknande siffror som Sverige. Och om det nu ligger nån sanning i att viruset inte trivs jättebra i värme, ja då ser det ljust ut framöver ☺️

Virusfri väderprognos?

Nu blir det middag på terrassen i härlig kvällsvärme och sen måste jag ta tag i lördagens quizfrågor.  Kräver ju mer arbete att göra familjequizet än att delta 🤔

232 555 smittade och 27 888 döda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levnadsglad 60-talist som har privilegiet att bo omväxlande i Göteborg, Marbella eller i vårt motorhem. Familjen består av make, 5 barn och barnbarn, utspridda land & rike runt, samt 2 hundar, En Rottweiler och en American bully. Spelar ofta och gärna golf, om än inte så bra som önskat. Gymmar för att vara fit for fun. Intressen i flera företag vilket kommer att synas här titt som tätt.

Comments:

 • december 19, 2020

  Good post! We are linking to this great article on our site. Keep up the good writing. Robena Pepe Newman

 • december 19, 2020

  This post is actually a pleasant one it helps new the web people, who are wishing in favor of blogging. Christian Cece Brandyn

 • december 19, 2020

  I am John, how are you everybody? This post posted at this web page is truly nice. Moyra Piggy Schilit

 • december 19, 2020

  Very good article post. Really looking forward to read more. Fantastic. Suzann Arlen Tica

 • december 20, 2020

  Thanks a lot for the blog. Much thanks again. Fantastic. Leora Kile Hildick

 • december 20, 2020

  I was reading some of your content on this website and I believe this website is real instructive! Keep putting up. Lorine Valdemar Florida

 • december 20, 2020

  There is definately a great deal to learn about this topic. I really like all the points you ave made. Deedee Vidovic Voletta

 • december 23, 2020

  After reading the information in this article, you will probably enjoy watching the game more. Carie Grace Somerset

 • december 23, 2020

  YoO kid dat hard work got u going man.. Dats sOm mOtivation fOr maself fam.. lota respek man. Glenn Danie Kostival

 • december 23, 2020

  Well I really enjoyed reading it. This post procured by you is very constructive for proper planning. Arabela Hoyt Alegre

 • december 23, 2020

  I am sure this piece of writing has touched all the internet viewers, its really really fastidious article on building up new webpage. Joelly Staford Iives

 • december 24, 2020

  Enjoyed every bit of your blog. Much thanks again. Cool. Paulie Yorgo Maximilian

 • januari 7, 2021

  I happen to be writing to make you understand what a terrific experience our princess undergone visiting yuor web blog. She picked up such a lot of things, with the inclusion of what it is like to possess an incredible teaching style to make the others without hassle thoroughly grasp specified tricky topics. You undoubtedly surpassed visitors’ expected results. Thanks for showing those valuable, trustworthy, revealing not to mention unique tips on your topic to Sandra.

 • januari 7, 2021

  I intended to compose you a bit of note in order to give thanks again for all the breathtaking guidelines you’ve contributed at this time. It’s extremely generous of people like you in giving extensively all a few people could have distributed as an e-book in order to make some bucks for their own end, certainly considering that you could have done it if you considered necessary. The creative ideas additionally acted as the easy way to be certain that most people have a similar dream just as mine to find out a little more in regard to this condition. I’m certain there are lots of more enjoyable moments ahead for folks who discover your blog.

 • januari 8, 2021

  I am also writing to make you know what a incredible encounter my friend’s girl gained reading through your web page. She learned plenty of pieces, which include what it’s like to possess an amazing helping mood to let other folks smoothly know just exactly several multifaceted subject matter. You truly exceeded our own expectations. Thank you for offering these necessary, safe, explanatory and even fun tips about this topic to Julie.

 • januari 9, 2021

  I’m just commenting to let you be aware of of the fabulous discovery my cousin’s daughter experienced going through your site. She even learned lots of issues, most notably how it is like to have a very effective giving mindset to have many others just gain knowledge of chosen grueling matters. You really did more than our desires. Many thanks for distributing the important, healthy, educational and as well as easy thoughts on the topic to Gloria.

 • januari 16, 2021

  I precisely desired to say thanks again. I’m not certain the things I could possibly have accomplished in the absence of the aspects contributed by you about my area. Certainly was a alarming case for me, but being able to see a expert approach you dealt with it forced me to cry for contentment. Extremely grateful for the advice and believe you are aware of a powerful job that you’re accomplishing educating many others all through a blog. I’m certain you’ve never come across all of us.

 • februari 22, 2021

  Keep working ,splendid job! https://www.timaseczki.pl maseczka przeciwwirusowa

 • februari 22, 2021

  Helpful info. Fortunate me I found your site accidentally, and I am surprised why this twist of fate did not came about in advance! I bookmarked it. https://colitismedi.com ulcerative colitis drugs list

 • februari 23, 2021

  I am continuously browsing online for ideas that can benefit me. Thx! https://hivmedi.com hiv medication for sale

 • februari 23, 2021

  You got a very wonderful website, Sword lily I noticed it through google. https://atherosclerosismed.com atherosclerosis medication treatment

 • mars 4, 2021

  Instagram takipçi satın alma için izleyeceğiniz adımlar ile sizde garantili yükseliş yaşarken takipçim düşecek mi gibisinden telaşlardan kaçınacak ve güvenilir yollarla Instagram takipçi satın al avantajlarını öğrenmiş olacaksınız. Günümüz teknolojisinde Instagram nimetlerini kullanıcılara açık kaynak sunduğu için tüm insanlık özgürce fotoğraflarını yayabiliyor, hikayelerini arkadaşlarıyla paylaşabiliyor ve karşılığında Beğeni, Yorum, Paylaşım gibi etkenlerle isimlerini duyurabiliyorlar. Elbette tüm bu adımlar öncesi takipçi sayınız en göze çarpan yerlerden birisi çünkü insanlar profilinizi ziyaret ettiği takdirde ilk göz atacakları yer kitleniz ve takip ettiğiniz kitle ortalamasıdır.

 • mars 15, 2021

  Ja naprawdę doceniam twoją pracę, Świetny post test na koronowirusa test na koronowirusa.

 • mars 15, 2021

  Ja naprawdę skarb twoją dzieło, Świetny post szybki test na covid szybki test na covid.

 • mars 15, 2021

  Bardzo interesujące informacje! Idealnie to, czego szukałem maseczka jednorazowa cena maseczka jednorazowa cena.

 • mars 16, 2021

  Bardzo interesujący temat, dzięki za wysłanie wiadomości Aparat do ćwiczenia oddechu Aparat do ćwiczenia oddechu.

Sorry, the comment form is closed at this time.