Top
  >  Allmänt   >  Vem är det mest synd om…

(null)

Onsdag 18/3

Skitväder ute. Spelar ju egentligen ingen roll när vi ändå måste stanna hemma, men ändå

Går ner i köket och drabbas av ”Groundhog day feeling”, filmen med Bill Murray. Samma dag levs om och om igen. Frukost till alla och sen nyhetssvepet. TV’n på i bakgrunden medan vi båda läser alla tidningar och nyhetsflöden vi har tillgång till. Det sprutar
ut information högt och lågt om coronans framfart. Varenda expert som kan grävas fram får uttala sig. Väldigt mixade signaler. Släpp ut alla och låt varenda kotte smittas så blir vi flock-immuna eller lås in alla på allt från 14 dagar till 1,5(!)
år. Sanningen ligger väl som vanligt nånstans mittemellan.

Daniel börjar bli påtagligt rastlös och grinig. Funderar på att köra upp honom till Monda, där finns ett fantastiskt hundpensionat som vi brukar vända oss till. Dom kanske också tar emot gubbar. Då får han i alla fall 2 rejäla promenader om dagen.

Jag chattar med barnen och surfar på Hemnet. Får ihop ett litet men effektivt hemmagym på bottenvåningen. Måste bryta det eviga tuggandet med lite förbränning.

Telefonsamtalen med banken, ledningsgrupperna och partners avlöser varandra vid matbordet/kommandocentralen.

Oinspirerad, så det blir falukorv och makaroner till luddag (lunch-middag)

Får äntligen ett livstecken från Gustaf. Lite goes on. Alltid skönt att höra, Corona eller ej.

Våra mars-barn ondgör sig lite i familjechatten över att deras födelsedagar får firas enskilt och utan nån större uppmärksamhet. Det möter lite, om inte ingen, förståelse från familjens student. Han ser hur målet för de senaste tre åren går upp i rök.
Tufft för honom, en milstolpe i livet som aldrig får upplevas som det är tänkt.

Chattgruppen med kompisarna spårar ur. En märklig social livlina som följs lika frekvent som nyheterna. Men bjuder på betydligt fler gapskratt.

 

13 910 smittade och 623 döda

 

Levnadsglad 60-talist som har privilegiet att bo omväxlande i Göteborg, Marbella eller i vårt motorhem. Familjen består av make, 5 barn och barnbarn, utspridda land & rike runt, samt 2 hundar, En Rottweiler och en American bully. Spelar ofta och gärna golf, om än inte så bra som önskat. Gymmar för att vara fit for fun. Intressen i flera företag vilket kommer att synas här titt som tätt.

Comments:

 • januari 4, 2021

  Świetny post. Bardzo ciekawie opisany artykuł. Jak możesz sprawdź stronę o samochodach u mnie! Do zobaczenia!

 • januari 6, 2021

  Jak potrzebujesz trądzik to sprawdź mojego bloga. Najlepsze suplementy na trądzik oraz sprawdzone leki.

 • januari 7, 2021

  I intended to compose you a bit of note in order to give many thanks again about the amazing advice you’ve contributed above. It’s generous of people like you giving easily all a few individuals could have advertised as an e-book in making some money on their own, precisely seeing that you might have tried it in case you desired. Those tactics in addition worked to become good way to realize that some people have the identical keenness similar to my personal own to realize significantly more when it comes to this matter. I believe there are several more pleasant sessions up front for people who scan through your site.

 • januari 8, 2021

  I’m also commenting to let you be aware of of the beneficial discovery my child encountered checking the blog. She came to understand a lot of details, including how it is like to have a marvelous coaching character to get certain people completely comprehend a variety of complex issues. You actually did more than her desires. I appreciate you for coming up with such essential, dependable, edifying and cool guidance on that topic to Ethel.

Sorry, the comment form is closed at this time.