Top
  >  Allmänt   >  Rekord lördag

(null)

Lördag 28/3

Kaos rapporteras från USA. Man befarar att det blir värre där än både Kina och Italien. 

De globala siffror som finns tillgängliga visar att mellan 3-5 procent av coronasmittade behöver intensivvård. 

I USA kan sådan vård kosta runt 11 000 dollar om dagen, enligt Journal of Critical Care Medicine, en omöjlig kostnad för många av de 28 miljoner (!) amerikanare som saknar sjukförsäkring. 

Så ovärdigt för ett land som tycker sig vara både störst & bäst i klassen. 

Lördagsrunda i huset med dammtrasan. Med hällregnet smattrande och 12 grader ute så får det bli inomhus aktiviteter. 

Spanien slår ett otäckt och skrämmande rekord. 832 personer avled under det senaste dygnet av Corona viruset. 

Presidenten skärper restriktionerna. Fr.o.m måndag får endast personer som har samhällsviktiga funktioner får gå till jobbet. Övriga har utegångsförbud i 2 veckor.  Tveksamt om vi släpps ut efter påsk. Vi blir kvar i våra stugor minst 1 månad till. Nån som vill sätta emot?

Alla golfbanor, parker, vägrenar och idrottsplatser, ja allt som klipps och tuktas,  kommer att förvandlas till böljande sommarängar. 

Man kommer inte ifrån känslan av att naturen slår tillbaka och reclaimes det vi stulit och missbrukat i generationer. 

Tänk, dokumentärerna om hur djur och växtlivet har återhämtat sig efter att människan tvingades in i bur. Hoppas man får se dom. 

Inspirerad av Mat-Tinas inlägg i veckan blev det entrecôte med vitlök & rosmarin sky, potatisklyftor och hemgjord tryffel majo. Mauro i glasen. Men till skillnad från igår blev det mer vatten än vin idag
😉

72248 smittade och 5690 döda 

Levnadsglad 60-talist som har privilegiet att bo omväxlande i Göteborg, Marbella eller i vårt motorhem. Familjen består av make, 5 barn och barnbarn, utspridda land & rike runt, samt 2 hundar, En Rottweiler och en American bully. Spelar ofta och gärna golf, om än inte så bra som önskat. Gymmar för att vara fit for fun. Intressen i flera företag vilket kommer att synas här titt som tätt.

Comments:

 • januari 4, 2021

  I am glad that I discovered this website, precisely the right info that I was searching for!

 • januari 5, 2021

  Bardzo lubię patrzeć i uważam, że ta strona zawiera naprawdę przydatne rzeczy!

 • januari 7, 2021

  Needed to send you this very little remark to be able to thank you the moment again on your pretty suggestions you have provided on this page. This has been simply strangely open-handed with you to offer unhampered precisely what many people would’ve offered for sale for an ebook to help make some money on their own, particularly seeing that you might have tried it in case you desired. Those strategies in addition worked to become good way to know that some people have the identical keenness really like my personal own to realize much more when considering this matter. I believe there are several more pleasant sessions up front for people who read through your site.

 • januari 7, 2021

  A lot of thanks for all your efforts on this site. Gloria enjoys doing investigation and it’s easy to understand why. Almost all know all concerning the dynamic means you deliver reliable tactics through this web site and even inspire participation from some others on the point then our favorite princess is really starting to learn a whole lot. Take advantage of the rest of the year. You are always doing a splendid job.

 • januari 7, 2021

  I enjoy you because of all of your efforts on this site. Ellie enjoys doing internet research and it’s easy to see why. All of us hear all concerning the compelling manner you deliver functional ideas by means of the web site and even increase participation from some other people on the matter so our favorite girl is now learning a lot of things. Take advantage of the rest of the year. You are always doing a really great job.

 • januari 8, 2021

  I enjoy you because of all your efforts on this site. Ellie enjoys doing internet research and it’s easy to see why. All of us hear all concerning the compelling means you deliver good information by means of the blog and as well cause contribution from other people about this concept plus my daughter is actually being taught a lot. Enjoy the remaining portion of the new year. You’re the one carrying out a glorious job.

 • januari 9, 2021

  Thank you for every one of your labor on this web site. My daughter really loves managing investigations and it’s really obvious why. Most people learn all regarding the lively mode you present rewarding techniques through this web site and even inspire participation from some others on the point then our favorite princess is really starting to learn a whole lot. Take advantage of the rest of the year. You are always doing a splendid job.

 • januari 10, 2021

  I am just writing to make you understand what a notable experience my wife’s girl had using your web site. She mastered so many pieces, including how it is like to have a great coaching character to get a number of people clearly completely grasp a number of advanced issues. You actually did more than her desires. I appreciate you for churning out such beneficial, dependable, edifying and cool guidance on that topic to Emily.

 • februari 22, 2021

  You got a very superb website, Gladiola I discovered it through google. https://asthmamedi.com buy asthma drugs over the counter

 • mars 15, 2021

  Bardzo interesujące informacje! Idealnie to, czego szukałem! domowy aparat tlenowy domowy aparat tlenowy.

 • mars 16, 2021

  Bardzo interesujące informacje! Idealnie to, czego szukałem pulsoksymetr pulsoksymetr.

Sorry, the comment form is closed at this time.