Top
  >  Allmänt   >  Ett jack i kurvan…

Måndag 6/4

Igår var det riktig söndags blues. Inte många knop från min sida.  Tvingade mig igenom dagens träningspass för att sen ligga i soffan resten av dagen. Daniel fick iaf skrivit en styrelserapport men, för ovanlighetens skull, utan några prognoser uttryckta siffror.  Dagens riktiga ljuspunkt var Marcus mail. Denna klippa och nät-guru har skapat en egen hemsida till mig och flyttat hit min blogg/dagbok. I owe you man!

Idag vaknade jag med rejäl träningsvärk i hela underkroppen. Lite skönt på ett sätt. Fick ett härlig FaceTime samtal med Clara, jösses vad hon växer fort. Önskar jag kunde pausa henne tills jag kommer hem och kan vara med.

Ett litet underverk

Måndagar år en riktig höjdpunkts-dag. Affärerna har fått varupåfyllning och det är dags att bunkra upp. det som i vanliga fall är ett nödvändigt ont har under dessa tider kommit att bli det mest spännande som händer. En uppskattad aktivitet. Handla mat och slänga sopor.  Vem hade trott det??

Nu älskar jag att slow-handla. Man får besöka både slaktaren,

Inga fingrar emellan….

Och frukt & grönsakshandlaren…..

Man vill nästan bli vegan

Och sist men inte minst…Scandi, vår egen ”ICA butik” Det är här man hänger och träffar folk. Förvisso bara 3 åt gången inne i butiken, men lika roligt att köa utanför.

Mat för 2(!) personer…och kanske nån hund

Än en gång står Daniel för middagen. Grillad ryggbiff med potatisklyftor i ugn, sallad och egen gjord dressing. I glasen har vi gott rött. Kära svärmor, nu kan du vara stolt, din son har hittat sin inre kock!!

Vi får besked att Augusta Masters flyttas till november. Vi som var så taggade för att få åka och uppleva detta på plats känner nu att det får nog vara. I dagsläget lockar det inte det minsta att resa eller hänga i folksamlingar.

På Corona-fronten kommer försiktigt positiva nyheter. Dödstalen sjunker för 6:e dagen i rad här i Spanien. Det ryktas om lite lättnader i restriktionerna efter Påskhelgen. Kanske, Kanske får vi komma ut och röra på oss. Förmodligen i ansiktsmasker och med 3 meter emellan oss…men jösses vad kul det låter!

135 032 smittade och 13 169 döda

 

Levnadsglad 60-talist som har privilegiet att bo omväxlande i Göteborg, Marbella eller i vårt motorhem. Familjen består av make, 5 barn och barnbarn, utspridda land & rike runt, samt 2 hundar, En Rottweiler och en American bully. Spelar ofta och gärna golf, om än inte så bra som önskat. Gymmar för att vara fit for fun. Intressen i flera företag vilket kommer att synas här titt som tätt.

Comments:

 • januari 6, 2021

  ¿Necesita un préstamo rápido por Internet o un préstamo por Internet? Consulta nuestra oferta.

 • januari 7, 2021

  I wanted to post you that tiny remark to say thanks a lot over again just for the nice secrets you have featured in this case. It was really seriously open-handed with people like you to deliver freely exactly what a number of people could possibly have made available as an e book to end up making some cash for themselves, most importantly given that you could possibly have done it if you ever decided. These inspiring ideas also served like the fantastic way to comprehend other individuals have similar eagerness like my own to know great deal more on the subject of this issue. I’m sure there are many more fun occasions in the future for individuals who look into your blog post.

 • januari 7, 2021

  I wanted to put you the tiny remark to be able to say thanks a lot over again on the pleasing strategies you have provided in this case. It was really shockingly open-handed with you to make publicly precisely what many of us would’ve offered for an ebook to get some money for themselves, notably now that you might have tried it in case you desired. These smart ideas in addition served to be the good way to know that other people online have the identical interest really like my personal own to learn more and more related to this matter. I am sure there are numerous more pleasant periods in the future for many who read carefully your site.

 • januari 8, 2021

  I simply wanted to thank you so much once more. I do not know what I would’ve taken care of without these suggestions revealed by you over that subject. It was an absolute intimidating problem in my position, nevertheless taking a look at this specialized style you resolved the issue took me to leap with happiness. I will be happy for your service and then sincerely hope you realize what an amazing job you have been providing teaching some other people using your webblog. Most likely you haven’t got to know any of us.

 • februari 23, 2021

  I am constantly looking online for posts that can aid me. Thank you! https://myastheniamedi.com best myasthenia medications

 • mars 15, 2021

  Ja naprawdę nagrodę twoją pracę, Świetny post test na koronowirusa.

Sorry, the comment form is closed at this time.