Top
  >  Allmänt   >  Å ena sidan å andra sidan

Torsdag 9/4

Det är svårt att dra några säkra slutsatser av nyhetsrapporteringen. En artikel säger att Spanien nu kommer att börja trappa ner sina åtgärder. Men i en annan så säger Pedro att han inte håller det för  otroligt att han begär ytterligare 2 veckor. Fram till 10 maj!!

    

Skärtorsdagen får en ny innebörd. Man vill skära upp handlederna 😫

Men vi tröstäter istället. Bakar min livs första morotskaka och trycker i mig två stora bitar. Kör en lasagne till middag ovanpå.  Obegripligt att jag kan äta sååå mycket trots minimalt med motion.

Kollar repriser från tidigare Masters och får samtidigt mail från dom. Årets Masters är ju framflyttat till 12-15 november och man vill försäkra oss att vi kommer få ett likadant program som var tänkt denna veckan. Men hur ska man förhålla sig? Vem vet hur världen ser ut i november? Går det flyg? Är pandemin över? Vill vi ens åka?

Golf GameBook plingar och vi kan följa Lasse och Tommie som spelar hemma på Hills. Eller spelar…. Lasse verkar mest harva om man räknar slagen 😅
Herregud vad jag längtar efter att få komma ut och spela igen. Saknar inte restauranger eller det sociala utelivet. Men en heldag på Los Naranjos med golf, lunch & ladies, det ska  bli underbart!!

152 446 smittade och 15 238 döda

 

Levnadsglad 60-talist som har privilegiet att bo omväxlande i Göteborg, Marbella eller i vårt motorhem. Familjen består av make, 5 barn och barnbarn, utspridda land & rike runt, samt 2 hundar, En Rottweiler och en American bully. Spelar ofta och gärna golf, om än inte så bra som önskat. Gymmar för att vara fit for fun. Intressen i flera företag vilket kommer att synas här titt som tätt.

Comments:

 • januari 4, 2021

  Wohh just what I was searching for, appreciate it for posting. I love your website!

 • januari 6, 2021

  Nuevo ranking actualizado de préstamos rápidos por Internet disponible ahora.

 • januari 7, 2021

  A lot of thanks for all your efforts on this site. Gloria loves engaging in investigation and it’s easy to understand why. Almost all know all concerning the dynamic means you give helpful secrets on the web blog and as well encourage contribution from others on that concern plus our daughter is always discovering a lot. Have fun with the remaining portion of the new year. You’re the one conducting a good job.

 • januari 8, 2021

  Thanks for your entire labor on this web site. My mother take interest in participating in research and it is simple to grasp why. My spouse and i notice all regarding the powerful tactic you produce useful thoughts via your website and in addition recommend response from the others on this subject then our own princess is truly studying a whole lot. Take pleasure in the rest of the year. You have been performing a terrific job.

 • januari 9, 2021

  I am just writing to make you understand what a perfect experience my wife’s princess obtained using your webblog. She noticed some things, which included what it is like to possess an excellent teaching spirit to make others with no trouble learn about specific specialized things. You undoubtedly surpassed readers’ expected results. Thanks for providing those priceless, trusted, informative as well as unique tips on your topic to Mary.

 • januari 10, 2021

  Thanks for your own work on this website. My mum take interest in setting aside time for research and it is simple to grasp why. We notice all relating to the powerful way you provide very helpful tips via your website and therefore strongly encourage response from visitors on this subject matter while our own simple princess is undoubtedly studying so much. Take pleasure in the rest of the year. Your performing a tremendous job.

 • februari 22, 2021

  Today, taking into consideration the fast chosen lifestyle that everyone is having, credit cards get this amazing demand throughout the market. Persons out of every arena are using credit card and people who not using the credit card have prepared to apply for just one. Thanks for spreading your ideas in credit cards. https://psoriasismedi.com psoriasis medication for sale

 • februari 22, 2021

  Great article and straight to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you people have any thoughts on where to employ some professional writers? Thanks 🙂 https://livermedi.com liver meds for sale

 • februari 23, 2021

  Wonderful site. A lot of useful information here. I’m sending it to some pals ans also sharing in delicious. And obviously, thank you on your effort! https://schizophreniamedi.com schizophrenia threatment

 • mars 19, 2021

  Bardzo interesujący temat, doceniam to za wystawienie się plastry na opryszczke na ustach.

Sorry, the comment form is closed at this time.