Top
  >  Allmänt   >  Vi vädrar morgonluft!

Onsdagen 29/4

I morse vaknade vi till en delvis ny värld. Först och främst…solen och värmen är äntligen här. De senaste 7 veckorna har varit gråa och tunga på många sätt, men igår presenterades en plan för Spaniens återgång till – Den nya normaliteten – 4 faser som var och en varar i 2 veckor. I varje fas ska nya lättnader ges. Inga detaljer spikade utan kommer att presenteras löpande och under förutsättning att vårdsektorn har kapacitet. Men det betyder att i slutet av Juni kanske livet i vår dal är tillbaka igen. Vi går med lätta steg till jobbet i morgonsolen ☀️

Checkar in på ”kontoret”

 

En titt i spegeln säger att det är hög tid även privat att återgå till nåt normalt. Bokade första lediga klipp tid som gick att få hos Linda. Det blir min första fas 💇‍♀️

Vi kommer också att från och med lördag, få en timmes motion utanför hemmet. Där har jag nog fas 2-10…..

Idag blev det ingen klippare för oss utan istället har jag grävt upp alla tuvor av ogräs som växer runt våra green områden. Hann med 9 hål innan dagen var slut. Slutresultatet, en full soptunna och en rejäl blåsa i handflatan.

Ogräs i gräset

 

I går öppnade Dubai och Abu Dhabi sina golfbanor, Greenfee 365 fick bokningar direkt!

Hemma i Göteborg närmar sig studenternas högsäsong. Nu skulle ju alla baler, fester och traditioner prägla de sista veckorna. Men av detta blir det ingenting….eller?!? Göteborgs kommun gör idag en kovändning. Först ställer man in alla student aktiviteter för att sen ändra sig och nu tillåta utspringande studenter på skolgårdarna men man ska maximera det till max 50 personer…. Hur fan tänker dom. Om en klass består av 20-30 elever så kan knappt en anhörig/elev komma och möta upp. Kul, bra tänkt, heja Gbg 🙄😡 Ett veligare och otydligare beslut få man leta efter. Stackars ungdomar. Det blir några samtal med Hugo och mamma Gina, vi får fundera ut hur vi ska kunna göra  för att möta önskemål och förväntningar.

 

Erika skickar bildserier på en skrattande Clara. Utvecklingen går rasande fort. Vill bara få hålla, krama, lukta…..

 

236 899 smittade och 24 275 döda

 

Levnadsglad 60-talist som har privilegiet att bo omväxlande i Göteborg, Marbella eller i vårt motorhem. Familjen består av make, 5 barn och barnbarn, utspridda land & rike runt, samt 2 hundar, En Rottweiler och en American bully. Spelar ofta och gärna golf, om än inte så bra som önskat. Gymmar för att vara fit for fun. Intressen i flera företag vilket kommer att synas här titt som tätt.

Comments:

 • januari 4, 2021

  Wohh just what I was searching for, appreciate it for posting. I love your website!

 • januari 7, 2021

  I’m just commenting to let you be aware of of the extraordinary discovery my cousin’s daughter enjoyed going through your blog. She discovered lots of pieces, which include what it’s like to possess an awesome helping nature to let other individuals very easily know precisely some problematic subject matter. You truly exceeded people’s expectations. Thank you for presenting these practical, trusted, informative and in addition fun tips about this topic to Kate.

 • januari 9, 2021

  I am just writing to make you understand what a outstanding experience my wife’s girl obtained using your web site. She noticed so many pieces, which included what it is like to possess an excellent helping nature to let other people with ease learn specific specialized things. You truly surpassed people’s expected results. Thank you for producing these precious, trusted, informative and in addition fun tips about this topic to Lizeth.

 • januari 16, 2021

  Thanks for your whole work on this website. My mum takes pleasure in setting aside time for research and it is simple to grasp why. We notice all relating to the powerful ways you render very useful tips and tricks via your website and therefore strongly encourage response from website visitors on this theme while our own simple princess is without a doubt understanding so much. Take pleasure in the rest of the year. Your performing a very good job.

 • februari 11, 2021

  Thanks for your ideas. One thing I have noticed is that banks and financial institutions know the spending habits of consumers and understand that most people max out their credit cards around the holidays. They wisely take advantage of this fact and start flooding your inbox and snail-mail box with hundreds of 0 APR credit card offers soon after the holiday season ends. Knowing that if you are like 98% of the American public, you’ll jump at the chance to consolidate credit card debt and transfer balances to 0 APR credit cards. cccbbbi https://headachemedi.com – Headache pain medications

 • mars 15, 2021

  Ja naprawdę doceniam twoją pracę, Świetny post test na koronowirusa test na koronowirusa.

Sorry, the comment form is closed at this time.