Top
  >  Allmänt   >  ÄNTLIGEN!!!!!!!!

Fredag 15/5

ÄNTLIGEN!!! Efter 9 veckor I full karantän har man ikväll fattat beslutet att även Málaga provinsen får gå in i fas 1 från och med måndag. Telefonen har gått varm här hemma ikväll. Här har tjoats, skålats via telefon, bokats starttider på golfbanan och PT-pass (Nu kommer den sura efterräkningen, Corona-kroppen ska bort) Men vilket glädjerus. Ikväll öppnas det nog ett antal procenthaltiga flaskor runt om i dalen ☺️

Fram till idag har denna veckan bokstavligen runnit bort och då menar jag inte att vinkonsumtionen har skenat iväg utan maj vädret har löpt amok. Vi är ändå i mitten av maj men har haft temperaturer på 14-15 grader och omväxlande  skyfall och vanligt hällregn. Men vädergudarna är kanske kommunister/regeringstrogna och har gjort sitt för att hålla oss instängda och i schack. 🤷‍♀️

Hemma i Sverige är det också dystert. Göteborg har nu ändrat sig, igen, gällande studenten. Nu klassvis samling i skolan. Enskilda foton som sen klipps ihop till klassfoton 🙈 och sen får eleverna lämna i grupper om 5 personer. Anhöriga får inte möta upp/hämta på skolan utan hänvisas till allmänna p-platser på stan…. Vilken soppa

Ovan på det så har försvarsmakten ställt in alla nyintag till värnplikten, så där rök hösten på LV6 för Hugo. I våras låg planeringen för de närmaste åren klart utstakade och det såg ljust ut. Nu är det bara ovisshet kvar. Grym och onödigt tung start på det egna vuxenlivet.

Men man får hitta sina ljusglimtar. I går, efter 9 veckor med massa förbud och snåriga, obegripliga regelverk var det dax att göra lite smygrevolt. Så på eftermiddagen smög några socialt utsvultna själar in genom en anonym svart port…. och simsalabim så glömdes Corona och karantän och ersattes av glada röster och en  ljuvlig chokladfest

 

Lite lätt svullen och sockerstinn avslutade vi kvällen i TV-soffan och följde SVTs alternativa Schlagerfestival. Det var en upplevelse….SVT bjuder på en tutt-chock av rang. Att ha både Sara D-F, The Mamas och Charlotte Perelli rutan samtidigt…..🙈 25 låtar skulle iaf kokas ner till 1 vinnare med både expertjury och tittarröster….och ÄNTLIGEN!! Rätt låt vann 😃

230 183 smittade och 27 459 döda

 

Levnadsglad 60-talist som har privilegiet att bo omväxlande i Göteborg, Marbella eller i vårt motorhem. Familjen består av make, 5 barn och barnbarn, utspridda land & rike runt, samt 2 hundar, En Rottweiler och en American bully. Spelar ofta och gärna golf, om än inte så bra som önskat. Gymmar för att vara fit for fun. Intressen i flera företag vilket kommer att synas här titt som tätt.

Comments:

 • januari 4, 2021

  You have remarked very interesting details! ps nice site.

 • januari 4, 2021

  I believe this internet site has got very great indited written content posts.

 • januari 7, 2021

  Thanks for your whole work on this website. My niece takes pleasure in working on research and it is simple to grasp why. We all notice all relating to the powerful ways you render vital tips and tricks via your website and therefore welcome response from website visitors on this topic while our own simple princess is without question understanding so much. Take pleasure in the rest of the year. Your performing a very good job.

 • januari 7, 2021

  Thank you for your entire labor on this web site. My mom really loves managing investigations and it is obvious why. My partner and i learn all regarding the lively tactic you produce sensible things through your web site and in addition invigorate response from the others on the situation then our favorite princess is truly starting to learn a whole lot. Take advantage of the rest of the year. You have been doing a stunning job.

 • januari 8, 2021

  I am glad for writing to make you know what a nice encounter my wife’s girl had studying your web site. She mastered several pieces, which include what it’s like to possess an awesome helping nature to let other individuals very easily know precisely some problematic subject matter. You truly exceeded people’s expectations. Thank you for presenting these practical, trusted, informative and in addition fun tips about this topic to Kate.

 • januari 9, 2021

  My wife and i were very thrilled when Raymond managed to round up his web research with the precious recommendations he was given while using the weblog. It is now and again perplexing to simply possibly be releasing tips and tricks which usually the rest might have been trying to sell. We really understand we now have you to thank for this. Those illustrations you made, the straightforward website navigation, the relationships your site make it possible to promote – it is mostly wonderful, and it is making our son in addition to us understand this topic is thrilling, which is certainly wonderfully vital. Thanks for the whole thing!

 • februari 22, 2021

  Hello. impressive job. I did not imagine this. This is a impressive story. Thanks! https://hairlossbimedi.com hair loss for sale

 • februari 22, 2021

  Today, considering the fast life-style that everyone leads, credit cards have a big demand throughout the economy. Persons throughout every area are using the credit card and people who aren’t using the credit cards have arranged to apply for 1. Thanks for revealing your ideas about credit cards. https://hemorrhoidsmedi.com hemorrhoids threatment

 • februari 22, 2021

  You got a very great website, Gladiola I discovered it through google. https://asthmamedi.com buy asthma threatment

 • mars 19, 2021

  Bardzo interesujący temat, doceniam to za wystawienie się plaster na opryszczkę plaster na opryszczkę.

 • Puritoodo

  maj 13, 2021

Sorry, the comment form is closed at this time.