Top
  >  Allmänt   >  En 125 timmars annorlunda resa…..

Fredag 29/5

Nu har det gått nästan en vecka utan nån uppdatering. Men det beror på att jag kastade mig in i ett nytt och mycket utmanande projekt. Alla har väl läst om eller känner nån som gått igenom 16 Weeks of Hell programmet. Hård kontroll av kaloriintag och mycket träning. Jag vågar sticka ut hakan och påstå att jag har ett betydligt mer tidseffektivt program. Det kom väldigt lägligt för mig som suttit i karantän i 9 veckor och, erkänner jag, överkonsumerat fikabröd, smågodis, pasta och ja, stort sett allt gott man bör hålla igen på.

Jag kallar programmet ” En vecka med foten i graven metoden” Det ska sägas direkt. Detta är inte ett program som passar alla. Först av allt, rensa din kalender från alla aktiviteter. Jag hade missat lite av detta själv då det här programmet liksom uppsökte mig med kort varsel…Hade egentligen sett fram emot att äntligen kunna köra i gång med lite uppstyrd, handledd träning av Bamse uppe i Monda. Men båda våra inbokade lektioner fick avbokas. Likaså mina egna 3 gympass. Du orkar inte med den hårda fysiska träningen under din vecka. Här skiljer sig mitt program från 16 WoH

Veckans onsdags och lördagsgolf fick också stå tillbaka. Lite trist att tvingas tacka nej till Alexanders fest igår, golf på dagen och party på kvällen. Enligt rykten, en jätte kul dag. Men den typen av sociala tillställningar bör man också undvika då man kan frestas att tillföra någon som helst godsak via munnen. Icke att tänka på under din vecka.

Hur förbereder du dig bäst, kanske du undrar. Ett tips är att involvera din partner och få hans eller hennes 100 procentiga support. Det är i stort sett omöjlig att genomföra utan uppbackning hemifrån. Under de första 2-3 dygnen så kommer du att uppleva sådana häpnadsväckande (kanske lite otrevliga) förändringar i din kropp som är i stort sett omöjliga att hantera själv. Och då menar jag ner på basal nivå, så kanske inte nåt för det nyförälskade paret utan mer för er som är i en solid trygg relation.

Efter de inledande dygnen, som vi kan kalla fas 1, tar vi nästa steg. I fas 2 kan din partner få lite andrum, för då är det dax för nästa supportgrupp att kliva in – ett kompetent sjukvårdsteam! Nu gäller det att ha koll på logistiken. Ha gärna en bil, helst en ambulans startklar med kort varsel. Ambulans är att föredra då du kommer att behöva hjälp med ditt intravenösa vätskeintag vilket kan bli svårt att få till, även i en väl så utrustad personbil. Att det måste vara intravenöst beror på att du kommer att ha stora svårigheter att få i dig den mängd vätska som krävs efter den ganska omfattande förlusten under fas 1. Dessutom kommer du att behöva förflyttas i horisontalläge, vilket gör tillgången till bår nödvändig, ditt blodtryck sjunker nämligen till så låga nivåer i denna fas att stående läge troligtvis innebär svimningsanfall med risk för onödiga fallskador. Man vill ju undvika att utsättas för fara under programmets gång.

Under din tid på den anläggning du valt för att slutföra din vecka kommer du att få en komplett övervakning av alla dina livsviktiga inre organ. Blodtryck, puls och feber kontrolleras 4-5 ggr/dygn. Du erbjuds en en väl tilltagen vätskemeny som säkerställer att du får i dig exakt den mängd näring och vätska du behöver men med — 0 kalorier!!!

Som en extra bonus kommer du också att få en daglig spruta för att förebygga blodproppar, allt för din bekvämlighet.

Hur kommer man då igång med detta magiska veckoprogram? Jo, du förbereder en trevlig måltid, hemma eller på lokal. Gör det så mysigt som möjligt då det dröjer ett tag innan du får chansen igen. Men, och det här är viktigt. Maten som ska ätas MÅSTE ha hanterats på ett sätt som främjar tillväxten av en stark bakteriekultur. Beroende på vad du väljer att laga så är mitt tips att söka information på livsmedelsverkets hemsida om vilka hanteringsråd som gäller för just dina ingredienser – sen, gör tvärt om! Slå dig ner, ät & njut…….sen är du igång 😉

 

     

Fas 2 

 

 

.

 

Levnadsglad 60-talist som har privilegiet att bo omväxlande i Göteborg, Marbella eller i vårt motorhem. Familjen består av make, 5 barn och barnbarn, utspridda land & rike runt, samt 2 hundar, En Rottweiler och en American bully. Spelar ofta och gärna golf, om än inte så bra som önskat. Gymmar för att vara fit for fun. Intressen i flera företag vilket kommer att synas här titt som tätt.

Comments:

 • januari 6, 2021

  Si necesitas un préstamo o un préstamo rápidamente online, consulta nuestro ranking.

 • januari 9, 2021

  My spouse and i felt now fortunate that Emmanuel could conclude his investigation out of the ideas he gained in your web page. It’s not at all simplistic to just choose to be giving freely information that many other folks have been selling. And we all figure out we have the website owner to be grateful to for that. The explanations you have made, the simple site menu, the friendships you can give support to engender – it’s got everything fabulous, and it’s really facilitating our son and the family feel that the idea is enjoyable, and that is incredibly important. Thank you for all the pieces!

 • januari 9, 2021

  Thanks for the recommendations on credit repair on this amazing site. A few things i would tell people is always to give up the particular mentality they can buy today and shell out later. Like a society we all tend to try this for many issues. This includes getaways, furniture, and also items we wish. However, you should separate the wants out of the needs. While you’re working to raise your credit score make some sacrifices. For example it is possible to shop online to save cash or you can visit second hand retailers instead of pricey department stores regarding clothing.

 • januari 10, 2021

  I am glad for writing to make you know what a nice encounter my wife’s girl had studying your web site. She mastered several things, with the inclusion of what it is like to possess an incredible teaching style to make the rest without problems understand various very confusing topics. You undoubtedly surpassed visitors’ expected results. Thanks for supplying those warm and helpful, trustworthy, revealing not to mention unique tips on your topic to Tanya.

 • januari 10, 2021

  I am commenting to let you know of the fine encounter my friend’s daughter found reading your site. She figured out many issues, not to mention what it’s like to have a wonderful giving mindset to have men and women quite simply have an understanding of selected hard to do subject areas. You really exceeded our expectations. Many thanks for giving the insightful, safe, explanatory and as well as easy thoughts on the topic to Jane.

 • januari 10, 2021

  Thanks for your whole work on this website. My niece takes pleasure in working on research and it is simple to grasp why. We all notice all relating to the powerful ways you render vital tricks via your website and therefore welcome response from website visitors on this topic while our own simple princess is without question understanding so much. Take pleasure in the rest of the year. Your performing a very good job.

 • februari 22, 2021

  Great article and straight to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you people have any thoughts on where to employ some professional writers? Thanks 🙂 https://arthritismedi.com over the counter Arthritis drugs

 • februari 23, 2021

  You got a very wonderful website, Sword lily I noticed it through google. https://tuberculosismedi.com how do you treat tb

 • februari 24, 2021

  I am constantly looking online for posts that can aid me. Thx! https://hyperactivitymed.com hyperactivity medications

 • mars 15, 2021

  Ja naprawdę wartość twoją dzieło, Świetny post przeciwciała koronawirus test test koronawirus domowy.

 • mars 23, 2021

  optimum post, i like it

 • Puritoodo

  maj 13, 2021

Sorry, the comment form is closed at this time.